עוברים ממערכת מקומי לקהילנט
בחודש הקרוב תעבור כל הפצת המידע הפנימית למערכת קהילנט. הודעות מזכירות, בטחון, תרבות, חינוך, רפואה ועוד. המערכת גם תאפשר לפרסם מידע רלוונטי לקהילה כגון טרמפים, בייביסיטר, חיפוש בעלי מקצוע ועוד. בשבוע הבא יקבל כל תושב קישור בסמס להתקנת המערכת על הטלפון הסלולארי שלו. בהמשך נתנתק ממערכת "מקומי". כל קבוצות הפרסום הקיימות יעברו למערכת החדשה (באחריות ירדנה ועדית). בהמשך תאפשר המערכת הצבעה דיגיטלית בקלפי. בהצלחה לכולנו.
אסיפת קיבוץ
תתקיים ביום א 26.5.19 במועדון. שעת התחלה 19:00. על הפרק: המשך פרוייקט פאנלים סולאריים. נוכחותכם חשובה.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------
אצלנו בחצר>אני מבשל בריא>
קלחי תירס על האש

תירס ברוטב סויה וטבסקו

תירס על האש, ללא רוטב:
למרוח על כל קלח תירס טרי מעט שמן זית
לגלגל את הקלחים במזלג ולהפוך מדי פעם כדי למנוע חריכה
לתבל לפי הטעם ולהגיש חם .

תירס על האש, עם רוטב:
1 כף שמן שומשום
4 כפות רוטב סויה
1/2 כף רוטב טבסקו
1 כף סוכר חום
מלח, פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
אופן הכנה:
1. נועצים בצדי הקלחים שפודי עץ חד פעמיים
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית
3. מורחים את קלחי התירס ברוטב ומניחים על הגריל
4. מסובבים את הקלחים מדי פעם, ומורחים עליהם במברשת מהרוטב.
5. צולים כ- 15 דקות עד שהתירס שחום ורך.
כדי לקצר את משך הקלייה או להכנה בגריל ביתי, רצוי לבשל מעט את קלחי התירס בטרם מורחים עליהם את הרוטב
.
(מתוך אתר "שומרי משקל")

 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad