בית עמיעד מודיע בצער רב על פטירתו של חברנו אשר לב
אשר נפטר אחרי מאבק ממושך במחלה קשה. אנו משתתפים בצערם של מירב, הילדים וכל המשפחה המורחבת. הלוויה התקיימה ביום א, 10.3.19 בבית העלמין בעמיעד. המשפחה יושבת שבעה בבית המנוח.
פורים מגיע - הכינו את התחפושות
היכונו לפורים חברים בבר, בנושא מדע בדיוני ופנטזיה!! יום שישי 22 מרץ : במה פתוחה, תחרות תחפושות, live dj, הופעת סטנדאפ של נגה ד'אנג'לי ועוד ועוד. לילדים תתקיים פעילות קרקסית על הדשא הגדול ב20 במרץ. הופעות, פעילות ורכבת ההפתעות יחכו לשמח אתכם עד דלא ידע.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------
אצלנו בחצר>העוגות של עמיעד>
לחמניות מתוקות של יהודית אורלנס

לחמניות מתוקות

חומרים
1 ק"ג קמח
2 ביצים
1 חבילה צימוקים
60 גר צימוקים שמרים
1 חבילה מרגרינה ללא מלח - מומסת
2 כוסות חלב פושר.
אופן ההכנה
להכניס קמח סוכר וקורט מלח לקערה ולערבב.
ליצור גומה בתערובת ולהכניס לתוכה ביצה אחת ואת השמרים המפוררים.
לשפוך על השמרים 1/4 כוס חלב.
לכסות עם קצת קמח ולחכות 1/4 שעה.
כשרואים את הבועות של השמרים , מוסיפים את ההמרגרינה המומסת ואת הביצה השנייה.
להוסיף את הצימוקים ולערבב במיקסר.
להוסיף את יתרת החלב לפי מידת הצורך (עד שהבצק נעשה אחיד ורך ונפרד מדפנות הקערה)
לכסות את הקערה ולהשאיר לתפוח במקום חמים למשך שעה וחצי.
לרדד את הבצק לעובי של 2 ס"מ.
לקרץ עיגולים.
לתת לתפוח פעם נוספת.
לפזר קמח על תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות עד שהלחמניות משחימות.
אחרי האפייה להרתיח מים וסוכר, לקרר  ולמרוח במברשת את הלחמניות 
בתיאבון!!






 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad