הארכת הטבות המס
בישיבה האחרונה לשנת 2018 אישרה הכנסת את הצעתה של ועדת הכספים להארכה של הטבות המס הניתנות לישובי הגליל העליון. ההארכה הינה לחצי שנה עד לאחרי הבחירות הקרובות. ההטבות של עמיעד נשארות ללא שינוי. תושבים המעוניינים לקבל אישור תושבות לשנת 2019 לצורכי הטבת המס, יפנו למזכירות בשעות העבודה.
לקראת חג המשק, מוצאים שם לשכונה החדשה
עכשיו, שניתנו אישורי השיוך הראשונים בשכונה - נראה שאנחנו ממש לקראת תחילת הבניה והגיע הזמן להנחת אבן פינה. אז בואו להיות שותפים בבחירת שם מתאים לשכונה. טקס רשמי יתקיים בחג המשק ביום שבת 26.01.2019.
בנק הנתינה
הוא יוזמה של מנהלת הקהילה שמטרתה לקדם את ערך ההתנדבות והנתינה בקהילה. כל אחד מוזמן להציע במה הוא מוכן ויכול לתרום. ההרשמה במזכירות ואצל מנהלת הקהילה
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------
אצלנו בחצר>אני מבשל בריא>
לביבות לחנוכה - מנגולד ודלורית

לביבות דלורית ומנגולד אדום  (כ-10 לביבות)

צריך:

1 דלורית קטנה (200-250 גרם)

צרור קטן של עלי מנגולד (150 גרם)

100 גרם כוסמת יבשה (לא קלויה אלא ירוקה, אפשר להשיג בחנויות טבע)

40 סמ"ק שמן זית

1/2 כפית מלח

2 שיני שום

הכנה

1. את הכוסמת משרים במים פושרים ל-6 שעות. מסננים ושוטפים.

2. טוחנים את הכוסמת במעבד מזון עם המלח, השום ושמן הזית בלהב המתכת. כדי לוודא שהכל נטחן מורידים באמצעות לקקן את מה שנדבק לדפנות וטוחנים שוב עד קבלת עיסה דביקה וחלקה.

3. מחליפים להב העיבוד במגרדת גסה ומגררים באמצעותה את הדלורית השטופה והמנוקה מגרעינים (אין צורך לקלף). הדלורית נוחתת על עיסת הכוסמת ומצטרפת אליה.

4. חותכים את המנגולד לפיסות דקות, מעבירים לקערה ומצרפים את תכולת מעבד המזון. מערבבים ולשים בידיים עד שהעיסה אחידה.

5. צרים לביבות ומניחות אותן בתבנית על נייר אפייה. אופים נאפה 20–25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

קישור למתכון כפי שפורסם ב"גלריה" בעיתון הארץ 

 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad