בית עמיעד מודיע בצער רב על פטירתו של חברנו אשר לב
אשר נפטר אחרי מאבק ממושך במחלה קשה. אנו משתתפים בצערם של מירב, הילדים וכל המשפחה המורחבת. הלוויה התקיימה ביום א, 10.3.19 בבית העלמין בעמיעד. המשפחה יושבת שבעה בבית המנוח.
פורים מגיע - הכינו את התחפושות
היכונו לפורים חברים בבר, בנושא מדע בדיוני ופנטזיה!! יום שישי 22 מרץ : במה פתוחה, תחרות תחפושות, live dj, הופעת סטנדאפ של נגה ד'אנג'לי ועוד ועוד. לילדים תתקיים פעילות קרקסית על הדשא הגדול ב20 במרץ. הופעות, פעילות ורכבת ההפתעות יחכו לשמח אתכם עד דלא ידע.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------
אצלנו בחצר>אני מבשל בריא>
לביבות לחנוכה - מנגולד ודלורית

לביבות דלורית ומנגולד אדום  (כ-10 לביבות)

צריך:

1 דלורית קטנה (200-250 גרם)

צרור קטן של עלי מנגולד (150 גרם)

100 גרם כוסמת יבשה (לא קלויה אלא ירוקה, אפשר להשיג בחנויות טבע)

40 סמ"ק שמן זית

1/2 כפית מלח

2 שיני שום

הכנה

1. את הכוסמת משרים במים פושרים ל-6 שעות. מסננים ושוטפים.

2. טוחנים את הכוסמת במעבד מזון עם המלח, השום ושמן הזית בלהב המתכת. כדי לוודא שהכל נטחן מורידים באמצעות לקקן את מה שנדבק לדפנות וטוחנים שוב עד קבלת עיסה דביקה וחלקה.

3. מחליפים להב העיבוד במגרדת גסה ומגררים באמצעותה את הדלורית השטופה והמנוקה מגרעינים (אין צורך לקלף). הדלורית נוחתת על עיסת הכוסמת ומצטרפת אליה.

4. חותכים את המנגולד לפיסות דקות, מעבירים לקערה ומצרפים את תכולת מעבד המזון. מערבבים ולשים בידיים עד שהעיסה אחידה.

5. צרים לביבות ומניחות אותן בתבנית על נייר אפייה. אופים נאפה 20–25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

קישור למתכון כפי שפורסם ב"גלריה" בעיתון הארץ 

 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad