עוברים ממערכת מקומי לקהילנט
בחודש הקרוב תעבור כל הפצת המידע הפנימית למערכת קהילנט. הודעות מזכירות, בטחון, תרבות, חינוך, רפואה ועוד. המערכת גם תאפשר לפרסם מידע רלוונטי לקהילה כגון טרמפים, בייביסיטר, חיפוש בעלי מקצוע ועוד. בשבוע הבא יקבל כל תושב קישור בסמס להתקנת המערכת על הטלפון הסלולארי שלו. בהמשך נתנתק ממערכת "מקומי". כל קבוצות הפרסום הקיימות יעברו למערכת החדשה (באחריות ירדנה ועדית). בהמשך תאפשר המערכת הצבעה דיגיטלית בקלפי. בהצלחה לכולנו.
אסיפת קיבוץ
תתקיים ביום א 26.5.19 במועדון. שעת התחלה 19:00. על הפרק: המשך פרוייקט פאנלים סולאריים. נוכחותכם חשובה.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------
אצלנו בחצר>אני מבשל בריא>
לביבות לחנוכה - מנגולד ודלורית

לביבות דלורית ומנגולד אדום  (כ-10 לביבות)

צריך:

1 דלורית קטנה (200-250 גרם)

צרור קטן של עלי מנגולד (150 גרם)

100 גרם כוסמת יבשה (לא קלויה אלא ירוקה, אפשר להשיג בחנויות טבע)

40 סמ"ק שמן זית

1/2 כפית מלח

2 שיני שום

הכנה

1. את הכוסמת משרים במים פושרים ל-6 שעות. מסננים ושוטפים.

2. טוחנים את הכוסמת במעבד מזון עם המלח, השום ושמן הזית בלהב המתכת. כדי לוודא שהכל נטחן מורידים באמצעות לקקן את מה שנדבק לדפנות וטוחנים שוב עד קבלת עיסה דביקה וחלקה.

3. מחליפים להב העיבוד במגרדת גסה ומגררים באמצעותה את הדלורית השטופה והמנוקה מגרעינים (אין צורך לקלף). הדלורית נוחתת על עיסת הכוסמת ומצטרפת אליה.

4. חותכים את המנגולד לפיסות דקות, מעבירים לקערה ומצרפים את תכולת מעבד המזון. מערבבים ולשים בידיים עד שהעיסה אחידה.

5. צרים לביבות ומניחות אותן בתבנית על נייר אפייה. אופים נאפה 20–25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

קישור למתכון כפי שפורסם ב"גלריה" בעיתון הארץ 

 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad