אצלנו בחצר>אני מבשל בריא>
ממרח גווקאמולי - ממרח אבוקדו
 מתכוני אבוקדו

 ממרח גוואקאמולי לוהט

מתוך האתר של אורי שביט - טבעוניות נהנות יותר

מערבבים בקערה:             
  •  2 אבוקדו בשלים ומעוכים
  • 2-3 שיני שום מרוסקות
  • 1 בצל קטן (לבן או סגול) קצוץ דק
  • 1 עגבניה בשלה קצוצה דק
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1/2 צרור כוסברה טריה קצוצה דק
  • רוטב טבסקו (מעט- שלא יהיה  חריף מדי)
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי.             

למתכונים נוספים של אורי

 מרק אבוקדו חם 

מאתר קיבוץ גזר

  • מרק אבוקדו חם
  • 20 גר' חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1 ליטר ציר עוף
  • 1/2 ליטר חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 כפית זרעי כוסברה קלויים וכתושים
  • 2 אבוקדו גדולים ורכים
  • כוסברה קצוצה 

הכנה:
ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ובוחשים כדקה עד
שהוא משחים מעט. יוצקים את הציר, החלב והשמנת תוך כדי ערבוב למניעת
גושים, ומביאים לרתיחה. מתבלים מבשלים כ-5 דקות ומכבים את האש.
לפני ההגשה מחממים את המרק , מעבירים את האבוקדו למעבד מזון
יחד עם כמה כפות של המרק ומעבדים למחית חלקה ואחידה. מוסיפים את
המחית למרק, מערבבים ומגישים מיד

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

פאי אבוקדו

 מתוך הבלוג "מזרח פוגש את מערב טנסי"


לחצו על התמונה לקבלת המתכון.
 






 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad