עוברים ממערכת מקומי לקהילנט
בחודש הקרוב תעבור כל הפצת המידע הפנימית למערכת קהילנט. הודעות מזכירות, בטחון, תרבות, חינוך, רפואה ועוד. המערכת גם תאפשר לפרסם מידע רלוונטי לקהילה כגון טרמפים, בייביסיטר, חיפוש בעלי מקצוע ועוד. בשבוע הבא יקבל כל תושב קישור בסמס להתקנת המערכת על הטלפון הסלולארי שלו. בהמשך נתנתק ממערכת "מקומי". כל קבוצות הפרסום הקיימות יעברו למערכת החדשה (באחריות ירדנה ועדית). בהמשך תאפשר המערכת הצבעה דיגיטלית בקלפי. בהצלחה לכולנו.
אסיפת קיבוץ
תתקיים ביום א 26.5.19 במועדון. שעת התחלה 19:00. על הפרק: המשך פרוייקט פאנלים סולאריים. נוכחותכם חשובה.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------

מתכון לרכז רימונים - לקוח מאתר וואלה אוכל

 רכז רימונים משתלב נהדר באין-ספור דרכים במטבח, כגון ירקות מבושלים וגם ממולאים, מאכלים אסייתים מוקפצים ואפילו על בשר שאך יצא מהמנגל. אפשר להוסיף אותו לסלטים, בורגול, אורז או קציצות, והוא יכול לשמש כבסיס למרינדות ועוגות. 

כמובן שתמיד אפשר להכין ממנו פשוט מיץ, עם הרבה מים.

איך מכינים?
סוחטים מיץ מכ-3 ק"ג רימונים אדומים וחמצמצים לתוך סיר רחב. מומלץ להשתמש בסיר אלומיניום שמוליך חום בצורה טובה יותר.

מבשלים ללא מכסה על אש גדולה עד לרתיחה, ומנמיכים את האש. מצמצמים את הנוזל במשך 8-10 שעות עד שמתקבל מעין סירופ סמיך. חשוב להשגיח באופן קבוע על הסיר ולשים לב שהנוזל אינו "גולש". אפשר לשמור אותו במקרר, אך לא חובה. "מאחר והוא אינו מכיל כימיקלים או חומרים אחרים שאינם רימון, הרכז יכול להחזיק גם 10 שנים".

מאת מתן שופן וואלה אוכל 

 


 

 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad