בית עמיעד מודיע בצער רב על פטירתו של חברנו אשר לב
אשר נפטר אחרי מאבק ממושך במחלה קשה. אנו משתתפים בצערם של מירב, הילדים וכל המשפחה המורחבת. הלוויה התקיימה ביום א, 10.3.19 בבית העלמין בעמיעד. המשפחה יושבת שבעה בבית המנוח.
פורים מגיע - הכינו את התחפושות
היכונו לפורים חברים בבר, בנושא מדע בדיוני ופנטזיה!! יום שישי 22 מרץ : במה פתוחה, תחרות תחפושות, live dj, הופעת סטנדאפ של נגה ד'אנג'לי ועוד ועוד. לילדים תתקיים פעילות קרקסית על הדשא הגדול ב20 במרץ. הופעות, פעילות ורכבת ההפתעות יחכו לשמח אתכם עד דלא ידע.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------

שטדרודל פירות יבשים של רוחל'ה בן צבי

הבצק:
1.5 כוס סוכר
1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפיה
400 ג' מרגרינה או חמאה
4 חלמונים
1 ביצה שלמה
3 כפות ברנדי
3 שקיות סוכר וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד.

המילוי:
למריחה על העלה - ריבה אדומה או כתומה או שמן.
לפיזור - תמרים חתוכים, אגוזים שבורים, קוקוס, צימוקים, משמשים יבשים חתוכים. 

אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון, או לשים בקערה: קמח, אבקת אפיה, סוכר וחמאה עד שנוצרים פירורים.
מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת בצק שלא נדבק לידיים.
עוטפים בניילון ושמים במקרר.
מוציאים מהקרור שעתיים לפני השימוש.
מחלקים את הבצק ל8 חלקים וכל אחד מרדדים לעלה.
מורחים על כל עלה ריבה או שמן ומפזרים פירות יבשים. 
מגלגלים לשטרודל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (4 שטרודלים לתבנית תנור).
אופים ב180 מעלות עד שהבצק משחים קלות.
חותכים לפרוסות כשהבצק התקרר מעט והוא עדיין חמים למגע. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.





 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad