עוברים ממערכת מקומי לקהילנט
בחודש הקרוב תעבור כל הפצת המידע הפנימית למערכת קהילנט. הודעות מזכירות, בטחון, תרבות, חינוך, רפואה ועוד. המערכת גם תאפשר לפרסם מידע רלוונטי לקהילה כגון טרמפים, בייביסיטר, חיפוש בעלי מקצוע ועוד. בשבוע הבא יקבל כל תושב קישור בסמס להתקנת המערכת על הטלפון הסלולארי שלו. בהמשך נתנתק ממערכת "מקומי". כל קבוצות הפרסום הקיימות יעברו למערכת החדשה (באחריות ירדנה ועדית). בהמשך תאפשר המערכת הצבעה דיגיטלית בקלפי. בהצלחה לכולנו.
אסיפת קיבוץ
תתקיים ביום א 26.5.19 במועדון. שעת התחלה 19:00. על הפרק: המשך פרוייקט פאנלים סולאריים. נוכחותכם חשובה.
שעות הקבלה של רופא קופת חולים
ד"ר סוהיל שינה את שעות הקבלה. רשמו לפניכם את השעות החדשות. יום ב' 10:00 - 08:00, יום ה' 18:00 - 14:00.
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------

שטדרודל פירות יבשים של רוחל'ה בן צבי

הבצק:
1.5 כוס סוכר
1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפיה
400 ג' מרגרינה או חמאה
4 חלמונים
1 ביצה שלמה
3 כפות ברנדי
3 שקיות סוכר וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד.

המילוי:
למריחה על העלה - ריבה אדומה או כתומה או שמן.
לפיזור - תמרים חתוכים, אגוזים שבורים, קוקוס, צימוקים, משמשים יבשים חתוכים. 

אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון, או לשים בקערה: קמח, אבקת אפיה, סוכר וחמאה עד שנוצרים פירורים.
מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת בצק שלא נדבק לידיים.
עוטפים בניילון ושמים במקרר.
מוציאים מהקרור שעתיים לפני השימוש.
מחלקים את הבצק ל8 חלקים וכל אחד מרדדים לעלה.
מורחים על כל עלה ריבה או שמן ומפזרים פירות יבשים. 
מגלגלים לשטרודל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (4 שטרודלים לתבנית תנור).
אופים ב180 מעלות עד שהבצק משחים קלות.
חותכים לפרוסות כשהבצק התקרר מעט והוא עדיין חמים למגע. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.





 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad