הארכת הטבות המס
בישיבה האחרונה לשנת 2018 אישרה הכנסת את הצעתה של ועדת הכספים להארכה של הטבות המס הניתנות לישובי הגליל העליון. ההארכה הינה לחצי שנה עד לאחרי הבחירות הקרובות. ההטבות של עמיעד נשארות ללא שינוי. תושבים המעוניינים לקבל אישור תושבות לשנת 2019 לצורכי הטבת המס, יפנו למזכירות בשעות העבודה.
לקראת חג המשק, מוצאים שם לשכונה החדשה
עכשיו, שניתנו אישורי השיוך הראשונים בשכונה - נראה שאנחנו ממש לקראת תחילת הבניה והגיע הזמן להנחת אבן פינה. אז בואו להיות שותפים בבחירת שם מתאים לשכונה. טקס רשמי יתקיים בחג המשק ביום שבת 26.01.2019.
בנק הנתינה
הוא יוזמה של מנהלת הקהילה שמטרתה לקדם את ערך ההתנדבות והנתינה בקהילה. כל אחד מוזמן להציע במה הוא מוכן ויכול לתרום. ההרשמה במזכירות ואצל מנהלת הקהילה
ימי עבודה קבועים של מנהלי הקהילה
אורי קינן, מנהל עסקי - ימים א,ג,ה משעה 00:08 עד סוף היום * עדית פלך מנהלת קהילה - ימים א.ג.ד משעה 00:08 עד סוף היום * אמנון סודרי, יו"ר הקיבוץ: יום א' משעה 00:08 עד סוף היום.
----------------------------------------

בלונדי'ס אגוזים ופצפוצי שוקולד

  • 8 כפות חמאה מומסת (113 גרם)
  • 1/2 כוס  סוכר חום בהיר (סוכר קנים)
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל
  • 1 כוס קמח (125 גרם)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד, או שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות)
  • 1 כוס אגוזי מלח קצוצים גס
  • תבנית מלבנית של טוסטר אובן בגודל 20X25 ס"מ 
  • תבנית גדולה יותר אפשר להכפיל את הכמויות.

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)
  2. מרפדים את התבנית בנייר אפיה, כך שהשוליים של הנייר יכו גם את הדפנות. משמנים את הנייר בחמאה מומסת.
  3. מערבבים יחד את הקמח,אבקת האפיה והמלח.
  4. בקערה קטנה מערבבים חצי מכמות השוקולד והאגוזים עם כף קמח (כדי שלא ישקעו בזמן האפיה) ואת המחצית השניה שומרים בצד.
  5. בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר, מוסיפים ביצים ווניל וממשיכים להקציף.
  6. מוסיפים את המרכיבים היבשים ומערבבים עד שהעיסה חלקה. לא לערבב יותר מדי.
  7. שופכים פנימה את האגוזים והשוקולד המצופים בקמח. מערבבים קלות ושופכים לתבנית.
  8. מפזרים על הבצק את יתר האגוזים והשוקולד. ואופים  עד שהחלק העליון מקבל צבע זהוב וקיסם שמוחדר לעוגה יוצא נקי.  40-45 דקות.
  9. מוציאים מהתנור, מקררים. כשהעוגה קרה מוציאים אותה בעזרת הנייר ומניחים על קרש חיתוך. חותכים אותה לריבועים קטנים בעזרת סכין לחם משוננת.
  10. את העוגיות המוכנות שומרים בקופסה סגורה עד יומיים.



Chocolate Chip-Walnut Blondies

 

 

 
 בניית אתריםבניית אתרים 


חזרה לדף הבית | קיבוץ עמיעד | דואר נע גליל עליון 1 |  מיקוד 12335
| טלפון 04-6909888  | פקס. 04-6909866 |  Kibbutz Amiad